Disclaimer

    DISCLAIMER

Als je www.klixable.com gebruikt dan zijn de onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Het is belangrijk om te weten wat deze voorwaarden inhouden zodat je onze website bewust bezoekt en gebruikt.

Gebruik van beschikbare informatie op Klixable.com

Wij doen ons best om altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel de informatie op de website met grote zorgvuldigheid is samengesteld, staat Klixable niet in voor de volledigheid, actualiteit of juistheid van de informatie. Alle juridische informatie op de website is van algemene aard en mag niet gebruikt worden als vervanging voor juridisch advies. Alle financiële informatie op de website is van algemene aard en mag niet gebruikt worden als vervanging voor financieel advies.

Aan informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Klixable aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruiken, opvolgen of toepassen van de beschikbare informatie. Hetzelfde geldt voor aansprakelijkheid voor het niet goed functioneren van de website.

E-mail en contactformulieren op Klixable.com

Bij Klixable kunnen wij niet garanderen dat de e-mails die je naar ons verzend op tijd worden ontvangen of verwerkt. De veiligheid van e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd, maar wij beveiligen onze contactformulieren met ReCaptcha. Door een bericht te verzenden zonder beveiliging loop je altijd kans op veiligheidsrisico’s.

Hyperlinks van derde partijen

Op Klixable.com vindt je artikelen die hyperlinks bevatten naar websites van derden. Klixable heeft geen invloed op deze websites en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van pagina’s. Desondanks horen wij het graag als je een link vind die niet tot een pagina leid. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@klixable.com met als onderwerp “gebroken link”.

Auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten

Alle geplubliceerde artikelen en uitingen van Klixable zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Je mag onze artikelen alleen voor niet-commercieel en persoonlijk gebruik gebruiken. Onze content mag niet worden verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder schriftelijke toestemming van Klixable.com