11.6 C
Nederland
11.6 C
Nederland
maandag, september 26, 2022
Health & FitnessBeter slapen met biologisch Droomsap

Beter slapen met biologisch Droomsap

Droomsap review – het natuurlijke wondermiddel om sneller in slaap te vallen. Droomsap is gemaakt op basis van honing, 7 biologische kruiden en een lage dosering Doxylamine. Het helpt je om sneller in slaap te vallen en zorgt ervoor dat je de hele nacht door slaapt. Wel zo fijn want slaapproblemen kunnen grote gevolgen hebben.

Met deze persoonlijke uitnodiging krijg je 15% korting op Droomsap! Probeer een reisverpakking om erachter te komen of Droomsap ook werkt voor jou en zet vandaag de eerste stap naar een betere nachtrust. Droomsap is ook beschikbaar voor kinderen.

Droomsap review
Bestel Droomsap hier met 15% korting!

Zo wordt Droomsap gemaakt

Droomsap is een natuurlijk hulpmiddel om beter in slaap te vallen zonder ’s nachts wakker te worden. Het sap bestaat uit zuivere honing en een combinatie van 7 verschillende kruiden:

  • Haver
  • Hop
  • Maretak
  • Meidoorn
  • Paardenkastanje
  • Passieflora
  • Slaapmutsje

De kruiden komen uit een biologische, SKAL gecertificeerde specialist in kruiden. Alhoewel Droomsap een natuurlijk product is, is het voorzien van een minimale dosis Doxylamine succinaat (3,26mg/ml). Het is mogelijk dat je hier overgevoelig voor bent. Het is ook goed mogelijk dat je overgevoelig of allergisch bent voor één van de andere ingrediënten. In deze gevallen is het niet aan te raden om Droomsap te gebruiken:

  • bij bekende allergie of gevoeligheid voor één van de gebruikte kruiden of Doxylamine;
  • als je antidepressiva gebruikt uit de MOA-A-remmer groep (Aurorix of moclobemide);
  • baby’s en kinderen tot 12 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Droomsap review – dit zijn mijn ervaringen

In het verleden sliep ik gemiddeld 2 tot 4 uur per nacht. Ik werd regelmatig wakker omdat ik erg licht slaap en dit resulteerde in een chronisch slaaptekort. Ik slik liever geen medicatie om in slaap te komen en natuurlijke supplementen als melatonine hadden geen effect. Hier komt bij dat ik regelmatig slaapwandel tijdens de korte periode dat ik wel slaap. Hierdoor krijgen zowel geest als lichaam geen rust en op den duur merk je dit in het dagelijks leven.

Ik ben jarenlang op zoek geweest naar middelen die er op zijn minst voor konden zorgen dat ik niet urenlang wakker lig. Een collega wees mij na het horen van mijn verhaal op Droomsap. Zij liep na de geboorte van haar dochter tegen dezelfde problemen aan en Droomsap was het eerste middel dat haar echt rust gaf.

Zo heb ik een de Dromenwinkel voor het eerst ontdekt. Ik bestelde een proefpotje en binnen 5 dagen besloot ik om een grotere pot in te slaan. Dit middel zorgt er, bij mij, namelijk voor dat ik niet alleen sneller in slaap val maar ook 7 tot 8 uur blijf doorslapen. Het slaapwandelen is niet gestopt maar ik krijg nu wel de kans om mijn slaapritme te verbeteren. Droomsap is gemaakt om 7 tot 8 uur door te werken en in de eerste weken was ik in de ochtend wat duf. Dit verschilt echter niet van mijn energieniveau zonder Droomsap, want ik ben ’s ochtends sowieso niet vooruit te branden.

Na een aantal weken merkte ik dat ik ook overdag beter in mijn vel zat. Ik krijg nu genoeg slaap en de bijwerkingen zijn niet tot nauwelijks te merken. Een overzicht van alle bijwerkingen vind je op de verpakking van Droomsap. Het middel werkt niet verslavend. Je kunt er tussendoor dus gerust mee stoppen. Zo drink ik het Droomsap vaak van zondag tot en met donderdag, maar niet op vrijdag en zaterdag. Omdat ik dan meestal plannen heb gemaakt of het weekend wil vieren met mijn gezin. Na het innemen heb je ongeveer een uur tot je echt moe wordt.

Droomsap review – is Droomsap geschikt voor kinderen?

Ja en nee: de originele Droomsap fles is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Heb je kinderen die jonger zijn dan 12 jaar die ondersteuning bij het slapen kunnen gebruiken? Dan kun je voor Droomsap Kids kiezen. Dit hulpmiddel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder.

Alle Droomsap flessen zijn voorzien van een kindvriendelijke sluiting, maar bewaar het middel altijd buiten bereik van kinderen. Heb jij bijvoorbeeld een kind dat veel piekert voor het slapengaan en daardoor lang wakker ligt? Dan kan Droomsap Kids zomaar de oplossing zijn voor een betere nachtrust. Zo zorg je er op een natuurlijke manier voor dat je kind niet alleen lekkerder slaapt, maar overdag meer concentratie en energie heeft.

Wat gebeurd er als je structureel te weinig slaap krijgt?

Als je last hebt van een structureel slaaptekort dan kunnen er zowel lichamelijke als geestelijke klachten optreden. Denk aan vermoeide benen, droge ogen en een traag reactievermogen maar ook problemen met het geheugen en het onder controle houden van emoties. Het zorgt er op de lange termijn voor dat je algeheel minder goed functioneert dan wanneer je voldoende slaap krijgt.

Alhoewel de meeste mensen nog steeds denken dat je 8 uur slaap per nacht nodig hebt verschilt dit per persoon. Het is inmiddels bekend dat een volwassene minimaal 5 uur slaap nodig heeft om normaal te functioneren. Het is echter beter om 7 tot 8 uur te slapen om voldoende energie over te houden tot het einde van de dag.

De gevolgen van een slaaptekort zijn te overzien maar absoluut niet prettig. Als je te lang met slaapproblemen doorloopt dan merk je dat je op een gegeven moment op de automatische piloot leeft. Dit is niet de bedoeling en het is zeker niet de bedoeling dat je aan dit gevoel gewend raakt. Probeer Droomsap nu met 15% korting en zet vandaag de eerste stap naar een rustige nacht voor een bruisende dag!

Vond je dit artikel leuk? Lees hier meer Health & Fitness artikelen van Klixable!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × een =

- Advertentie -

populaire artikelen

nl_NLNederlands