11.6 C
Nederland
11.6 C
Nederland
maandag, september 26, 2022
MarketingFiverrHet Fiverr CPA commissie model in een notendop

Het Fiverr CPA commissie model in een notendop

Het Fiverr CPA commissie model biedt voor affiliate marketeers een reële mogelijkheid tot het ontwikkelen van een passief inkomen. Het platform is in de afgelopen 11 jaar exponentieel gegroeid en krijgt nu ook veel aandacht in Nederland.

“Mijzelf als freelancer aanbieden via Fiverr was een slimme zet. Mijn bedrijf groeit snel en ik heb voor klanten over de hele wereld mogen schrijven.”

Reviews over Fiverr als deze zorgen ervoor dat steeds meer freelancers gebruik maken van het platform. Met de komst van een volledige Nederlandse vertaling kreeg Fiverr nóg meer aandacht. Alle reden om je nu te verdiepen in het Fiverr CPA commissie model.

De Fiverr CPA commissies op een rij

Op Fiverr bieden talloze freelancers hun diensten aan en het platform kent meer dan 500 categorieën. Hierdoor is er voor elke ondernemer een freelancer te vinden die de gevraagde klus kan klaren. Het gaat hier om diensten in de hoofdcategorieën Graphics & design, Video & Animation en Music & Audio.

De hoogste commissie die je kunt verdienen is $150. Deze commissie geldt op elke eerste sale die een door jou doorverwezen klant heeft afgerond bij een Pro seller.

Voor de volgende categorieën kun je als affiliate $50 commissie verdienen.

Sales op de volgende categorieën leveren een affiliate $40 commissie op.

Voor de volgende categorieën kun je als affiliate $30 commissie verdienen.

Verdien $25 door de volgende categorieën te promoten.

  • Illustratie – Grafische vormgeving
  • Gaming – Lifestyle
  • Artikelen en blogpostsSchrijven en vertalen
  • Videomarketing Digitale marketing
  • Social media marketing – Digitale marketing
  • CV opstellenSchrijven en vertalen
  • Voice-over – Muziek en audio
  • Korte videoadvertenties – Video en animatie

Voor het promoten van de rest van de categorieën ontvang je $15,-. Voor alle sales geldt dat je alleen een commissie ontvangt voor first-time buyers. Dit betekent dat je alleen commissie verdiend over de eerste bestelling van een klant die bij Fiverr binnen is gekomen via jouw affiliate link.

Fiverr CPA commissies optimaal benutten

Nu je alle Fiverr CPA commissies op een rij ziet kun je een doordachte beslissing maken over welke categorie jij wilt promoten. Door een specifieke niche te kiezen verminder je de concurrentie. Hierdoor krijg je een reële kans om jouw website uit te bouwen met winstgevende affiliate artikelen. Om je aan te melden als affiliate kun je terecht op Fiverr Affiliates. Het aanmelden gaat snel en gemakkelijk en je kunt na de aanmelding direct beginnen met promoten.

Voordat je aan de slag gaat met de promotie van Fiverr CPA producten is het slim om een marketingplan te maken. Wanneer het marketingplan is geschreven kun je voorbereid aan de slag met de promotie. De promotie van Fiverr CPA producten doe je met behulp van een website of social media accounts.

Als je de marketing rondom de CPA producten goed in elkaar zet dan is de kans groot dat je al snel een passief inkomen voor jezelf genereert. Het voordeel van affiliate marketing is dat je in principe éénmalig tijd moet steken in het schrijven van een goed artikel. En als je daar niet goed in bent of er geen zin in hebt, dan is er altijd een verkoper op Fiverr te vinden die het artikel graag voor je schrijft.

Meld jij je ook aan als affiliate van Fiverr om Fiverr CPA commissies en andere commissies te verdienen? Deel je ervaringen met Fiverr CPA in de comments en praat mee over dit onderwerp. Wil jij meer lezen over marketing? Klik hier om alle marketing artikelen te bekijken.

Klixable » Het Fiverr CPA commissie model in een notendop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

16 − vijf =

- Advertentie -

populaire artikelen

nl_NLNederlands