11 C
Nederland
11 C
Nederland
maandag, september 26, 2022
NieuwSaitama Inu koersverwachting 2022 - 2025

Saitama Inu koersverwachting 2022 – 2025

Saitama Inu liet in 2021 een enorme stijging zien en er zijn sindsdien spannende ontwikkelingen in gang gezet. Met de komst van SaitaMask in januari 2022 laat het team zien de komende tijd nog niet klaar te zijn met het versterken van het vertrouwen in $SAITAMA. Alhoewel Saitamask nog niet volledig operationeel is, belooft het wel bij te dragen aan een positieve koersverwachting. Is het nog de moeite waard om te investeren in Saitama Inu? Je ontdekt het hier!

Ben jij volledig overtuigt van de stabiliteit van Saitama Inu en wil je niet wachten met $SAITAMA kopen? Dat hoeft ook helemaal niet! Meld je nu aan bij Bitmart of MXC en haal $SAITAMA in huis voor het te laat is.

Saitama Inu
Saitama Inu koers tot 25-01-2022

Saitama Inu koersverwachting voor 2022

Laten we eerlijk zijn. Saitama heeft in ruwe start in 2022. In het begin van de maand, vlak na de lang verwachte lancering van de SaitaMask app, kreeg het team achter Saitama te maken met een extreme DDOS aanval. Dit heeft ervoor gezorgd dat de lancering van de app niet vlekkeloos verloopt, omdat de aandacht noodgedwongen naar het tegengaan van de aanval moest. Het vertrouwen in het team achter Saitama lijkt hierdoor af te nemen, maar de cijfers spreken dit idee tegen. Saitama bouwt in minder dan een jaar tijd namelijk ruim 320.000 holders aan. Dit laat zien dat de community achter de coin gestaag stijgt, maar hoe zit het met de verdeling van munten onder deze holders? En wat is de mogelijke impact hiervan op de koersverwachting in 2021?

#1 holder heeft ruim 55% van de total supply in handen

Het blijkt uit recente gegevens van Etherscan dat 1 holder maar liefst 56,2023% van de total supply in handen heeft. Dit komt neer op een bedrag van ruim $1,2 biljoen. Mocht deze holder in 2022 besluiten om zijn volledige collectie aan Saitama Inu coins te verkopen, dan is een zeer grote daling onvermijdelijk. De kans dat dit gebeurd is 0, omdat dit het burn adres van Saitama Inu is. Een “dode wallet” als het ware. Daarom laat Coinmarketcap weten dat de koersverwachting voor 2022 positief is. Voornamelijk omdat het de bedoeling is om per transactie 2% $SAITAMA te burnen. Dat zit zo.

2% SaitaMask burn per transactie

Het is de bedoeling om, zodra SaitaMask volledig operationeel is, meerdere coins te listen. Naar verwachting wordt Lilly Finance als eerste gelist, omdat hier een belangrijke samenwerking achter schuilt. Op dit moment is Lilly Finance nog nergens verkrijgbaar. Na de listing op SaitaMask kunnen gebruikers Lilly Finance 48 uur lang exclusief inkopen via SaitaMask. Dit betekent dat je bij de aller eerste holders van Lilly Finance kunt horen als je gebruik maakt van SaitaMask.

Op het moment dat je bijvoorbeeld Lilly Finance wilt kopen, dan gebruik je hier $SAITAMA voor. Voor andere coins geldt hetzelfde. Je gebruikt dus altijd Saitama Inu om andere tokens te kopen. Zodra je dit doet wordt er 2% van de transactie aan Saitama Inu tokens geburned. Heb je ook $SAITAMA gekocht via SaitaMask en houd je deze vast? Dan ontvang je ook weer 2% aan Saitama Inu tokens. Naar verwachting worden de volgende coins gelist op SaitaMask:

  1. Lilly Finance
  2. Luffy
  3. Impact XP token
  4. Mandox
  5. Deku Inu token
  6. Kishimoto token
  7. Shuna Inuverse

Welke tokens hieraan toegevoegd worden in de toekomst is nog onbekend. Het investeren in Saitama Inu blijft mede door deze ontwikkeling zeer aantrekkelijk. Met de huidige waarde is het de moeite waard om wat kleingeld te investeren voor het geval dat. De continue veranderingen en verbeteringen binnen het Saitama team maken de coin ook zeer aantrekkelijk. Als we naar de huidige ontwikkelingen kijken dan zien we dat SaitaMask zeer innovatief is voor nu. De kans is dan ook groot dat het team in ons in de toekomst blijft verrassen.

Saitama Inu koersverwachting 2022 – 2025

In 3 jaar tijd kan er een hoop veranderen. Door de grote schommelingen is het daarom bijna niet te voorspellen welke waarde $SAITAMA gaat behalen de komende jaren. De actuele all time high werd genoteerd op $0.0000001674 volgens Coinmarketcap. Dit beloofd veel goeds voor het komende jaar als we de huidige koersnotering in acht nemen. Wil je nog instappen? Dan is nu het juiste moment. De kans is namelijk groot dat Saitama een vlucht maakt op het moment dat SaitaMask volledig is gelanceerd en de listings online gaan. Er zijn echter een aantal zaken die een grote impact kunnen hebben op de koersverwachting de komende jaren. Allereerst is het goed mogelijk dat de wet- en regelgeving rondom crypto wordt aangescherpt.

Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de koersverwachting. Ten tweede is een correctie na een grote stijging onvermijdelijk. Denk daarom goed na over je strategie en bepaal een moment waarop je winst laat uitbetalen als het je doel is om inkomen te genieten uit het handelen in $SAITAMA. Minder vertrouwen in het team achter Saitama Inu is ook een reden waarom de koersverwachting minder positief is dan je zou willen. Houd de actuele nieuwsberichten rondom Saitama daarom goed in de gaten.

Daarentegen zijn er ook zaken die de koers omhoog kunnen duwen. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke nieuwe samenwerkingen die nog in de pijplijn zitten of wereldwijde adoptie van alle cryptomunten als betaalmiddel. Tot slot heeft positieve berichtgeving over Saitama Inu ook een positief effect op de koers. Hoe groter het vertrouwen, hoe groter het aantal holders. En hoe hoger het aantal holders, hoe groter de marketcap. Hoe hoog de waarde van Saitama in 2025 kan worden is nog onbekend. Het hangt simpelweg af van veranderingen in de economische en financiƫle wereld.

Kom daarom regelmatig bij ons terug om op de hoogte te blijven van belangrijke veranderingen rondom Saitama en andere crypto. TIP: zet de push notificaties aan door op het rode belletje rechts onderin te klikken. Zo blijf jij met een handige melding in je webbrowser op de hoogte van de nieuwste artikelen op Klixable!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

16 − 6 =

- Advertentie -

populaire artikelen

nl_NLNederlands