11.6 C
Nederland
11.6 C
Nederland
maandag, september 26, 2022
FinanceCryptoWat is er aan de hand met SaitaMask?

Wat is er aan de hand met SaitaMask?

Weet je nog dat Robinhood eind januari 2021 de handel beperkte in een aantal hoogvliegende meme-aandelen zoals GameStop en AMC? Dat is waar SaitaMask om de hoek komt kijken, maar veel gebruikers hebben moeite met het aanmaken van een account. Wat is er aan de hand en wat kun je doen als het niet lukt om een SaitaMask account aan te maken? In dit artikel geven wij antwoord op deze vragen.

De SaitaMask wallet is gelanceerd op 8 januari en is gecertificeerd door auditfirma CertiK. Volgens CertiK is de app”probleemloos en hackerbestendig”. Goed nieuws, want dit betekent dat eventuele problemen van tijdelijke of plaatselijke aard zijn.

SaitaMask
Koop $SAITAMA hier!

SaitaMask is een gedecentraliseerde one-stop shop die een crypto wallet biedt voor beginnende en doorgewinterde investeerders. Met deze one-stop-shop kunnen gebruikers cryptocurrencies kopen, verkopen, ruilen, staken en overdragen. De app bevat ook crypto analyse tools en een platform om gebruikers te onderwijzen en te entertainen. De app is sinds begin januari 2022 te downloaden in de Applestore en Play store, maar gebruikers kunnen nog weinig genieten van de mogelijkheden die SaitaMask biedt. Het feit dat CertiK de app als probleemloos bestempelt betekent dus niet dat de app ook goed voor jou werkt. Dit is wat het team achter Saitama zelf over de problemen te zeggen heeft.

401 error op SaitaMask

Veel gebruikers die het voor elkaar krijgen om in te loggen, melden op verschillende pagina’s in de app een 404 error. Het officiële antwoord op waarom dit gebeurd is: “Sommige regio’s worden nog steeds uitgerold en dan krijgt u dit bericht. Zorg ervoor dat u de app verwijdert, uw cache leegmaakt en uw telefoon opnieuw opstart om er zeker van te zijn dat u up-to-date bent met de app stores. Als u na al het bovenstaande nog steeds een 401 foutmelding krijgt, probeer dan opnieuw te registreren.” In feite is SaitaMask dus nog niet volledig gelanceerd, waardoor sommige pagina’s niet goed werken. Veel mensen denken echter dat de app al volledig live is, omdat je SaitaMask kunt downloaden in de appstores. Dit is dus niet het geval.

Registratiecode SaitaMask komt niet binnen

Krijg je na een aanmelding de registratiecode niet binnen? Dan ben je niet de enige. SaitaMask laat via de officiële website weten: “De mailing server wordt geoptimaliseerd, dus er zal een onregelmatige service zijn. Sluit de applicatie en probeer het later opnieuw als u na 1 uur nog geen e-mail heeft ontvangen. Controleer ook uw spam-map om er zeker van te zijn dat uw e-mailservice donotreply@saitamatoken.com niet blokkeert.”

Waarom sluit SaitaMask na registratie steeds af?

Als de registratie succesvol is en SaitaMask sluit zichzelf weer af dan wordt er aangeraden om de app te verwijderen, je cache te legen en je telefoon opnieuw op te starten. Installeer de app hierna opnieuw. De kans is groot dat de laatste update nog niet is afgerond, omdat je telefoon nog niet opnieuw is opgestart.

Swap op SaitaMask werkt niet

Als je in de app zit en alles zo goed als werkt, dan heb je vast geprobeerd om te swappen. De swap functie is in SaitaMask momenteel opzettelijk uit. De swap functie gaat pas live als alles goed werkt, op elke telefoon van elk merk. SaitaMask laat zelf het volgende weten. “Dit gedrag is opzettelijk; we hebben de swap functie tijdelijk uitgeschakeld totdat we 100% geoptimaliseerd zijn.” Puur voor je eigen veiligheid dus! Wanneer SaitaMask volledig gelanceerd wordt is tot nu toe onduidelijk.

SaitaMask had eerder deze maand last van een enorme DDOS aanval

Een DDOS aanval is ontzettend vervelend. In feite worden er zoveel miljoenen inlogpogingen tegelijk gedaan, dat het netwerk overbelast raakt en niet meer goed kan functioneren. Als je Saitama bezit en op SaitaMask wacht dan is het je niet ontgaan dat SaitaMask eerder deze maand, vlak nadat de app te downloaden was in de appstores, werd aangevallen met een fikse DDOS aanval. Hierdoor heeft het Saitama team vertraging opgelopen waardoor nog niet duidelijk is wanneer de app volledig live gaat. “Vanwege de ongekende omvang van de DDOS-aanval hebben we onze serviceopties moeten aanpassen, wat resulteert in een roll-out aanpak in plaats van een eenmalige aanmelding. Hoewel onze app functioneel is, heeft de DDOS-aanval ons gedwongen om bepaalde functies anders in te richten, wat extra beveiliging en communicatie binnen onze toeleveringsketen vereist. We waarderen ieders enthousiasme voor dit project, maar de bescherming van uw activa op ons platform is van het grootste belang.”

Dat de app dus nog niet helemaal werkt zoals het zou moeten is niets om je zorgen over te maken. Zodra je groeit wordt de kans op aanvallen van buitenaf ook groter en in dit geval wordt er alles aan gedaan om te zorgen dat jouw cryptocurrency veilig blijft zodra je de app volledig kunt gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf + 14 =

- Advertentie -

populaire artikelen

nl_NLNederlands