11.6 C
Nederland
11.6 C
Nederland
maandag, september 26, 2022
FinanceCryptoShiba Inu ($SHIB) viert nieuwe mijlpaal van 1.000.000 holders

Shiba Inu ($SHIB) viert nieuwe mijlpaal van 1.000.000 holders

We hebben het gedaan! Shiba Inu ($SHIB) viert vandaag een nieuwe mijlpaal van 1 miljoen houders, en er komt nog veel meer aan. Dit is wat er in november 2021 tot nu toe is gebeurd.

  • Shiba Inu bereikte 1.000.417 Holders op 11-25-2021.About 40% of the Shiba Inu token total supply is burned. Burned coins are no longer in circulation, hence the price drop of last week.
  • Ongeveer 40% van het totale Shiba Inu token aanbod is verbrand. Verbrande munten zijn niet meer in omloop, vandaar de prijsdaling van vorige week.
  • ShibaSwap werd uitgebracht in juni 2021.
  • Koop $SHIB op een veilige en zekere exchange zoals Binance, Bitvavo of Bitmart.

De Shiba Inu koers daalde gisteren naar $0,00004251, wat een nieuw dieptepunt is sinds het begin van november. De populaire Doge Meme cryptocurrency verloor bijna 54% van zijn waarde in vergelijking met zijn all-time high van $0,00008854. De prijs van Shiba Inu leek kortstondig op te leven, maar de opwaartse beweging leek weinig kracht te hebben vanwege zwakke handelsvolumes.

Sommige crypto-analisten voorspellen dat het onvermijdelijk is dat de prijs van $SHIB nog verder zal dalen wegens het ontstaan van een “topping signal”. Toch lijkt een technische analyse van de $SHIB grafiek een heel andere voorspelling te ondersteunen. Het lijkt erop dat er zich een bull flag aan het ontwikkelen is op de $SHIB chart. Het patroon, dat eruit ziet als een neerwaarts hellend kanaal, resulteert gewoonlijk in een prijsstijging.

Shiba Inu bull flag pattern

De technische analyse toont aan dat $SHIB een zeer grote kans heeft om terug te veren naar de all time high en zelfs door de all time high heen te breken. Met dit gezegd zou het voor het Shib-leger mogelijk kunnen zijn om het jaar te eindigen met niet één, maar twee belangrijke mijlpalen.

Met 1.000.417 houders vandaag volgens Etherscan, heeft Shiba Inu een indrukwekkende mijlpaal van 1 miljoen houders bereikt in minder dan 15 maanden. Als we kijken naar de huidige prijs, marktwaardering en houders, dan is $SHIB nu waardevoller dan Tata Steel en Tech Mahindra. Investeren in cryptocurrencies komt met een risico, maar degenen die besloten hebben om Shiba Inu vast te houden sinds de release, hebben hun investeringen zien groeien met een verbazingwekkende 9.163.225.802%. De truc is om Shiba Inu op zijn laagste punt te kopen zonder FOMO. Kijk naar verschillende timeframes van de $SHIB grafiek en neem een beslissing op basis van alle informatie die u kunt krijgen.

$SHIB zou wel eens de perfecte Altcoin kunnen zijn om een paar jaar vast te houden

$SHIB is een op Ethereum gebaseerd ERC-20 token dat dit jaar in populariteit is gestegen. Voornamelijk omwille van zijn ecosysteem met hondenthema, maar dat is niet de enige reden waarom $SHIB zo populair is. Shiba Inu ontvangt veel speculatie over zijn prijs door instap- en professionele investeerders. $SHIB heeft ook een zeer sterke gemeenschap die het Shib leger wordt genoemd. Het officiële Shib Twitter account, bijvoorbeeld, heeft vandaag meer dan 2 miljoen volgers wat veel hoger is dan andere grote crypto accounts zoals Kraken Exchange of zelfs Ethereum zelf.

Populaire exchanges waar je Shiba Inu ($SHIB) kunt kopen, verkopen en verhandelen

De stijgende populariteit van $SHIB overtuigt beleggers wereldwijd van zijn vermogen om te groeien. Naast de groeiende populariteit, heeft ShibaSwap de munt ook veel aantrekkelijker gemaakt. ShibaSwap is een volledig functionele gedecentraliseerde exchange. Het heeft alle functionaliteiten van andere populaire gedecentraliseerde uitwisselingen zoals UniSwap en PancakeSwap. Er is slechts één groot verschil. Alle DeFi functies op ShibaSwap hebben een hond-thema en een andere naam dan je als ervaren belegger zou verwachten. ShibaSwap is nog steeds groeiende en nieuwe functies kunnen worden toegevoegd in de toekomst.

Op zoek naar manieren om $SHIB vandaag te kopen? Afhankelijk van uw woonplaats kunt u een van deze exchanges gebruiken om uw $SHIB veilig en zonder gedoe te kopen en op te slaan.

MXC

BITVAVO (iDeal betalingsoptie)

BITCOINMEESTER (iDeal betalingsoptie)

BITMART

BINANCE

Heeft u genoten van dit artikel? Deel het op sociale media met uw vrienden of lees verder in onze Crypto sectie.

1 REACTIE

  1. […] Shiba Inu ($SHIB) is an Ethereum-based (ERC20) token inspired by the memecoin hype that started with Dogecoin. Shiba Iny was launched in 2020 by an anonymous developer known as Ryoshi. It is backed up by a huge community that calls itself the Shib Army. It is said that the project was created as a response to one simple question: What would happen if a cryptocurrency project was run by its community? Shiba Inu has reached a lot of milestones in the past month and is adding a Kraken FX listing to the list. Read more about Shiba Inu in our article: “Shiba Inu ($SHIB) celebrates new milestone of 1,000…“ […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zes + 13 =

- Advertentie -

populaire artikelen

nl_NLNederlands