11.6 C
Nederland
11.6 C
Nederland
maandag, september 26, 2022
NieuwSwappen op SaitaMask: vanaf vandaag is dat mogelijk

Swappen op SaitaMask: vanaf vandaag is dat mogelijk

Crypto kopen is nu nog eenvoudiger, want swappen op SaitaMask is vanaf vandaag mogelijk. De officiële lancering van SaitaMask heeft lang op zich laten wachten, maar in de loop van vandaag is het dan eindelijk zo ver. Dit is wat je vanaf vandaag in de SaitaMask app kunt doen.

Direct Saitama kopen voor de app volledig gelanceerd wordt en coins gelist worden? Meld je nu aan bij Bitmart, koop $SAITAMA en verstuur deze coins zodra het kan naar je SaitaMask wallet om van de voordelen van SaitaMask te profiteren!

Swappen op SaitaMask

Swappen op SaitaMask

De app werd in November gelanceerd, maar tot nu toe was het nog niet mogelijk om de app te gebruiken om coins te swappen. Daar kwam vandaag verandering in. Op dit moment kun je ethereum swappen voor Saitama. Hier kun je in de loop van vandaag voor het eerst coins mee kopen op SaitaMask. De eerste coin die gelist wordt is een exclusieve.

Lilly finance wordt aanstaande dinsdag gelist op SaitaMask

Naar verwachting wordt Lilly Finance aanstaande dinsdag gelist op SaitaMask. In de eerste 48 uur krijg je via SaitaMask de kans om Lilly Finance exclusief te kopen. De token is op momenteel nog nergens beschikbaar en wordt 48 uur na de listing op SaitaMask gelanceerd op andere platformen.

Apple Pay en Visa

Apple Pay en Visa wordt naar verwachting over circa 6 maanden toegevoegd aan de betaalmogelijkheden. Tot dan moet je Ethereum swappen voor Saitama om vervolgens coins te kunnen kopen op SaitaMask. Houd hierbij ook rekening met de gasfees die je per transactie moet betalen.

Houd rekening met de gasfee

Swappen op SaitaMask gaat gepaard met gasfee. Alhoewel de gasfee op SaitaMask aanzienlijk lager is dan de gasfee op andere platformen, moet je er wel rekening mee houden dat je deze moet betalen. Steek daarom niet je volledige beschikbare saldo in de aankoop van een coin, maar bekijk vooraf hoe hoog de gasfee is. Zo hoef je op een later moment niet weer een storting te doen om de fee te kunnen betalen.

Uitbreiding van de app

Uitbreiding van de app is in de toekomst onvermijdelijk. SaitaMask heeft al aangekondigd welke coins er in de eerste wave worden gelist en de app wordt in de toekomst uitgebreid met de onderdelen SaitaMarket: een marketplace voor het verkopen en kopen van NFT’s en mogelijk andere producten. SaitaMaker: software voor het maken van NFT’s en SaitaEdu: het edutainment platform waarop je meer leert over crypto op een leuke manier. De coins die als eerst worden gelist zijn:

  • Deku
  • ImpactXP
  • Kishimoto
  • Mandox
  • Ridge
  • Shama King Inu
  • Shiryo-Inu
  • ShunaV2

Naar verwachten gaat het swappen op SaitaMask voor deze coins in de loop van vanavond live. Mocht er iets veranderen, dan veranderen wij dit artikel ook! Meld je daarom nu aan voor browser notificaties door op het rode belletje rechtsonderin te klikken. Zo krijg je een handige melding als wij dit artikel updaten!

Vond je dit artikel behulpzaam? Lees meer over Saitama en andere crypto gerelateerde onderwerpen en deel dit artikel op je socials om ons een handje te helpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

17 − 3 =

- Advertentie -

populaire artikelen

nl_NLNederlands