11.6 C
Nederland
11.6 C
Nederland
maandag, september 26, 2022
LifestyleGezonde voeding voor je trouwe viervoeter - Tails.com review

Gezonde voeding voor je trouwe viervoeter – Tails.com review

Tails hondenvoer review – Het komt je als hondeneigenaar vast bekend voor. Op een gegeven moment wil je hond het voer dat je normaal gesproken geeft niet meer eten. Het is ook goed mogelijk dat je huisdier last heeft van een gevoelige maag of allergieën. In beide gevallen is er een een lekkere, gezonde en makkelijke manier om je hond te helpen.

Met het op maat gemaakte voer van Tails.com tackel je al deze problemen. En guess what! Ik wil jou uitnodigen om Tails te proberen voor maar €1,00! Meld je nu aan en verras je hond met gevarieerde, gezonde en vooral lekkere maaltijden.

Tails
Meld je nu aan bij Tails.com en betaal slechts €1,00 voor de verzending van het maandmenu van je hond!

Zo werkt Tails.com

Het begint allemaal met een uitnodiging voor een aanmelding, mede mogelijk gemaakt door Nala, onze hond. Ze is gek op het voer van Tails en Nala is zo ongeveer de meest verwende hond in de historie van verwende honden. Met de uitnodiging kun je een volledige maand aan voer bestellen voor slechts €1,00 verzendkosten. Hoeveel je hierna betaald is afhankelijk van hoe groot je hond is en hoeveel voer van Tails je nodig hebt. Je kunt de hoeveelheden eenvoudig aanpassen via je je account.

In je persoonlijke account kun je tussentijds bijbestellen als je hond meer heeft gegeten dan aanbevolen (dat gebeurt wel eens met lekkere brokjes) of je kunt de leveringen pauzeren als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Opzeggen als je toch overstapt op ander voer is ook niet ingewikkeld. Je kunt de leveringen namelijk ook op elk gewenst moment annuleren.

Tails is niet alleen de perfecte plek voor het kopen van dagelijkse maaltijden. Je kunt er ook hondensnacks, dental snacks, biscuits en poepzakjes. Als je na de proefmaand bij Tails blijft aangesloten dan ontvang je in je tweede levering een gratis houder en poepzakjes. Handig!

Meld je aan voor vers hondenvoer van Tails.com

Nadat je op de uitnodiging voor Tails.com hebt geklikt. Scrol iets naar beneden en klik op de knop om je aanmelding te starten. Je vult vervolgens 8 vragen over je hond in waarna Tails aan de slag gaat met het samenstellen van de perfecte brokken voor jouw hond. Je kunt allergieën en overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten doorgeven om er zeker van te zijn dat de brokken niets bevatten waar jouw hond niet goed tegen kan. Je beantwoord ook vragen over het gewicht van je hond, hoe actief jouw hond is en andere simpele vragen.

Nala krijgt niet alleen de speciaal voor haar gemaakte droge brokken, maar ook nat voer. Omdat de vorige levering zo goed in de smaak viel zijn wij overgestapt op 1 blikje nat voer van 150 gram per dag en hebben alle smaken en structuren besteld om te testen welke ze écht lekker vindt.

Ze krijgt op dit moment meer nat voer dan tijdens de eerste maand. Daarom is haar dagelijkse hoeveelheid droge brokken aangepast. Tails.com stuurt een flyer met informatie over de perfecte hoeveelheid voer per dag voor jouw hond. Als je jouw levering tussentijds wijzigt zoals wij hebben gedaan, dan ontvang je een nieuwe flyer zodat je altijd recente informatie over de juiste hoeveelheid bij de hand hebt.

Je ontvangt in de eerste levering een maatschep die je eenvoudig in elkaar zet om je hond precies genoeg eten te geven. Voor het nat voer geeft Tails advies in de vorm van kwart, halve, driekwart of hele cups per dag. Om je hond goed op gewicht te houden of te brengen is het belangrijk om niet van deze hoeveelheden af te wijken. Je ontvangt je nieuwe levering op basis van het dagelijkse voedingsschema. Het is echter wel mogelijk om deze te pauzeren als het voer niet in een maand op komt.

Waarom wij zo blij zijn met dit hondenvoer

Allereerst is het makkelijk. Ik hoef niet meer na te denken over wanneer ik naar de dierenwinkel moet want het hondenvoer wordt nu gewoon bezorgd. Als de dental sticks op zijn of ik hondenkoekjes in huis wil halen dan kan ik snel en eenvoudig bijbestellen. In je account vind je de shop waarin de juiste hoeveelheid sticks of snacks wordt aangegeven. De voorstellen van Tails worden gebaseerd op de laatste informatie die zij hebben over jouw hond. Super handig!

Hiernaast vind Nala het voer heerlijk! Ze is nogal lastig met eten sinds ze 2 jaar is geworden en ik begrijp van andere hondeneigenaren dat zij rond deze leeftijd ook tegen dit probleem aanlopen. In ieder geval de hondjes die hetzelfde of een vergelijkbaar ras hebben. Wil jouw hond ook niets meer van zijn of haar brokken weten? Probeer Tails dan gewoon eens uit. Of je na de proefmaand wel of niet doorgaat is aan jou en je hond, maar ik kan je verzekeren dat het loont om vers hondenvoer te gebruiken.

Nala had voorheen namelijk last van misselijkheid en poepen ging ook niet altijd even soepel. Ze had de neiging om gras te eten maar sinds wij zijn overgestapt op Tails doet ze dit niet meer. Ze lijkt ook lekkerder in haar vel te zitten en ze laat haar brokken bijna nooit meer staan (alleen als ze teveel verwend is met verse kip of een eitje, maar dat is onze schuld). Gewoon proberen dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twintig − 4 =

- Advertentie -

populaire artikelen

nl_NLNederlands